Promo Artiest 02-12-2018 Michael Nobbe

Promo Artiest 02-12-2018 Michael Nobbe

Biography

Dit keer heeft DJ Roy de promo-artiest gekozen:

‘Michael Nobbe’, oftewel de zingende opticien uit het Noord-Hollandse Zwaagdijk.

In 1993 stond hij op 22 jarige leeftijd al met grote regelmaat met succes te zingen in verschillende cafe’s. Via een goede vriend kwam hij in contact met zanglerares Nelly Vrolijk. Zij legde de basis voor Michaels zangcarrière. In 1997 was hij te bewonderen in de Soundmixshow van Henny Huisman. Hij vertolkte het nummer ‘Love is in your eyes’ van Gerard Joling. Joop van den Ende was gecharmeerd van zijn talent en bood hem een contract aan voor zijn uitgaanscentrum en showbizzproject ‘Showbizz City’ in Aalsmeer. Dat pakte hij met beide handen aan, maar na 3 contracten kwam hier een einde aan. Men had theaterplannen voor hem in petto, maar dat was niet z’n ding. Michael stapte daarom over naar het bruiloften- en partijencircuit. In 1998 organiseerde hij twee keer een uitverkocht gala in Zwanenburg. Daarna volgen voorprogramma’s van Frans Bauer en Marco Borsato en optredens met bekende artiesten als Sugar Lee Hooper, Robert Leroy, Mick Harren, Wolter Kroes en vele anderen. Hij beliep al vele podia en maakte zo al duizenden mensen blij met zijn warme stemgeluid.

Omdat de muziekwereld hem weinig zekerheid bood besloot hij een opleiding tot opticien in Rotterdam te volgen. Via Vroom en Nobbe Optiek, de Amsterdamse zaak van zijn vader, Koster Optiek in IJmuiden en Het Huis Opticiens in Hoorn eindigt hij uiteindelijk bij zijn eigen, zeer succesvolle zaak: Michael Nobbe Optiek in Zwaagdijk en er is inmiddels ook een tweede vestiging geopend in Zwaag.

Michael Nobbe is geen eendagsvlieg en dat is wel duidelijk ook want na zijn debuutsingle in 2016 komt hij nu met zijn zevende single : “Mijn Stoutste Dromen”

Al bij de eerste producties was het duidelijk, kwaliteit is belangrijk. Er werd al gewerkt met Bram Koning, Jeroen Dirksen, Marcel Fisser, Hans Rusche,

Ingrid Simons, Frank van Etten en Pierre Roomenburg. Namen die in deze industrie echt meetellen. Ook de voor de nieuwe single is er weer aangeklopt bij de eredivisie van het Nederlandstalige lied, Henny Thyssen heeft het nummer geschreven en de productie is in handen Edwin van Hoevelaak. Het geheel opgenomen en afgemixt in de Rooftop studio’s te Holten.

‘Mijn stoutste dromen’, we hebben ze allemaal wel maar deze dromen zijn van zanger Michael Nobbe.

https://www.facebook.com/zangermichaelnobbe/

E-mail: mn-entertainment@hotmail.com

Booking

Email mn-entertainment@hotmail.com

Spring naar toolbar