Share this page on:

Twitter Facebook Pinterest

Promo Artiest 06-01-2019 Samantha Pri-ja

Promo Artiest 06-01-2019 Samantha Pri-ja

Biography

Dit keer heeft Simon de promo-artiest gekozen: ‘Samantha Pri-ja Verbeek’.

Samantha is bijna 12 jaar en woonachtig in Tilburg. Een heel jong opkomend talent mogen we haar wel noemen.

Ze begon in de wieg al met zingen. Toen ze 5 jaar was vroeg haar vader haar of ze mee wilde doen met Telekids omdat ze dat altijd erg leuk vond om naar te kijken. Uiteraard wilde Samantha dit heel graag dus gaf haar vader haar daarvoor op. Toen zij naar Telekids ging was ze een jaar of 6/7, ook zat ze toen bij Telekids Mini, iets wat ze geweldig vond om te doen.

Een paar jaar later mocht ze auditie doen voor RTL Talent Academy en werd daar aangenomen. Dus vanaf toen elke zaterdag naar Den Bosch toe, daar leerde ze heel veel van. Ook toen heeft zij in verschillende musicals gespeeld maar na ’n tijdje is zij daar gestopt, er kwamen steeds andere leraren en zij wilde niets liever dan zingen.

Op 8 jarige leeftijd gaf haar vader haar op voor de Voice Kids, deed veel audities en kwam terecht bij Blind Auditions. Samantha leerde al jong dat er in de artiestenwereld ook mensen zijn die je kunnen misbruiken op allerlei manieren zoals velen artiesten wel herkennen. Mensen die veel beloven maar totaal verkeerde bedoelingen hebben. Zoals ’n man op Facebook, die haar dus beloofde ’n ster te maken, zelfs bij haar thuis kwam om opnames te maken, maar als de ouders even niet in het gezichtveld waren werd deze man handtastelijk dus haar ouders hebben deze man de toegang en contact verboden. Uit wraak heeft deze man zelf haar accounts op Facebook, Instagram etc. gehackt.

Maar uiteindelijk is alles goed gekomen en wordt zij regelmatig gevraagd om ergens op te treden, iets wat zij enorm graag doet.

We gaan vast nog veel horen van deze jonge promo-artieste.

Dat Samantha goed in haar vel zit blijkt uit haar eigen dankbare woorden: “Wat heb ik zo’n geluk dat ik zo’n leven heb, want niet alle ouders geven je alles wat je hartje begeerd!”

https://www.facebook.com/sam.pri.ja.tje

Spring naar toolbar