Share this page on:

Twitter Facebook Pinterest

Promo Artiest 07-01-2018 Beate Jacobsen

Promo Artiest 07-01-2018 Beate Jacobsen

Biography

Beate Jacobsen componeert haar eigen liedjes, teksten, zingt en speelt piano. Ze heeft samengewerkt met verschillende muzikanten en acteurs in de muziekindustrie en het meest bekend om de samenwerking met Monroes ( Lage Fosheim en Eivind Rølles ) en Lars Kilevold . Ze heeft verschillende talentenwedstrijden.

Terug naar de scene met onverwachte hulp.

De uit Noorwegen komende singer-songwriter Beate Jacobsen heeft in maart 2017 tegelijkertijd haar actuele singles “Lucky To Be Alive” en “It’s Cold Outside” gepubliceerd.

Beide songs zullen zich op haar komende vierde album “Blue Dreams” bevinden, dat in Los Angeles met Producent Gregg Sutton word opgenomen. Sutton is bekend voor zijn werk met artiesten zoals Bob Dylan, Sam Brown, Joe Cocker, Tom Jones en vele anderen.

Haar vorige albums hebben goede recensies ontvangen en dus keert Beate Jacobsen vol vreugde weer terug naar de scéne.

De muzikanten, die op het album meespelen, zijn enige van de beste studiomusici zoals Don Heffington, Billy Watts, Chris Rand und CJ Vanston.

Terugblikkend op de 80’er jaren verzamelde Beate Jacobsen in haar twintiger jaren, tijdens haar samenwerking met de grootste hitmakers in Noorwegen in die tijd, The Monroes en Lars Kilevold, een solide fanbasis.

Ondanks dat ze twee punten te kort kwam voor een plaats bij de Eurovision Song Contest, toen ze aan de nationale voorrondes deelnam, scoorde Jacobsen twee gigantische hits zoals “Strand Hotel” en “Like A River”. Haar leven nam na haar studie aan de universiteit een ommekeer, maar ze stopte nooit met muziek maken. Daarom komt ze nu terug met haar nieuwe singles.

Website: http://beatejacobsen.net/ onder de link video zijn veel van haar nummers ook te beluisteren.

Spring naar toolbar