Promo Artiest 19-08-2018 Joyce Verwaayen

Promo Artiest 19-08-2018 Joyce Verwaayen

Biography

Joyce Verwaayen (24) uit Steenderen heeft haar eerste single uitgebracht: Rememberin’. Het liefdeslied werd inclusief videoclip op zondag 22 december 2017 gelanceerd op YouTube. “The wait is over, hier is hij dan! Zo ontzettend trots op het eindresultaat. Eindelijk heb ik dat wat ik het liefst doe in de praktijk gebracht,” meldt Joyce op haar Facebookpagina. “Misschien wel het mooiste verjaardagscadeau ooit.”

Zingen doet ze al van jongs af aan, en er zijn filmpjes van haar zingend op een station en op het podium tijdens de Miss Oranjeverkiezing. “Ik was als klein meisje altijd al aan het zingen en dansen, dus de passie heeft er altijd wel gezeten. Toen ik een jaartje of dertien was ben ik het wat serieuzer op gaan pakken. Ik kreeg toen ook een gitaar van mijn broer en op de middelbare school was ik veel te vinden in het muzieklokaal. Ik heb altijd wel gedroomd van een carrière, maar studeren was eigenlijk altijd de eerste prioriteit.”

Ze gaf zich op voor de talentenjachten The Voice of Holland en Idols. “Ik heb ook aan beide talentenjachten meegedaan, maar ben helaas niet doorgekomen naar de audities op televisie. Het lijkt me ontzettend leerzaam om deel te nemen aan zo’n talentenjacht, maar je ziet vaak ook dat de carrière van een talentenjacht winnaar maar van korte duur is.”

Op 17 september nam Joyce Verwaaijen de single Rememberin’, geschreven door Melissa de Kleine en Heleen Roosdorp, op bij Maseo Music. “Ik ken Melissa de Kleine al een tijdje en zij wist dat ik een beetje met muziek bezig was. Zij vroeg mij of ik het leuk zou vinden om een liedje, door hen geschreven, zou willen inzingen in de studio. Melissa vroeg mij vervolgens of ik een beetje een idee had over welk onderwerp ik wilde zingen. Ik heb vervolgens wat steekwoorden en zinnen op papier gezet en uiteindelijk hebben Melissa en Heleen er een nummer van gemaakt. Ik ben erg blij dat zij het zo mooi op papier hebben kunnen krijgen en ben ontzettend trots op het nummer Rememberin’.

Spring naar toolbar