Share this page on:

Twitter Facebook Pinterest

Promo Artiest 20-01-2019 Bianca van Herpen

Promo Artiest 20-01-2019 Bianca van Herpen

Biography

Dit keer is onze promo artiest gekozen door Mike Vallens: Bianca van Herpen.

Bianca werd geboren in 1973 in Oss. Deze goedlachse dame zong net als vele anderen met een borstel in haar hand voor de spiegel. Na vele jaren line-dance gedaan te hebben, sloeg het Country virus over. Haar eigen nummer: ‘Can’t Get Throug’ werd in het nederlands uitgebracht. Maar de engelse taal stroomt door haar aderen. Nu zingt ze vooral Country en disco hits en geniet van iedere minuut op het podium en van het publiek. Ze is echt een ‘what you see is what you get girl’. Na een korte pauze is ze sinds augustus vorig jaar weer bezig om aan de weg te timmeren en hoopt ook nog eens een mini album uit te brengen met eigen en cover versies.

Afgelopen jaar kwam ze met het prachtige nummer: ‘Losing From The Bottle’ en nu dus op 9 febr a.s. ‘Curtain Call’

Haar CD-presentatie:

Kort verhaaltje van Bianca zelf:

Hallo. Mijn naam is Bianca van Herpen. Een Brabantse in hart en nieren. 45 jaar jong en woon in Nistelrode. Mijn hele leven hou ik al van muziek. Mijn smaak is heel breed. Maar mijn passie is country. Na jaren te hebben gedanst, wou mijn knie niet meer. Dus ben ik gaan zingen. In 2012 kwam mijn eerste singel uit: ‘Laat me vinden’. Maar kwam er al snel achter dat Nederlands niet mijn ding was.

Na 3 jaar uit de running te zijn geweest, ben ik weer begonnen. Bloed kruipt waar het niet gaan kan. En ben ik mijn passie gevolgd. Nu komt mijn nieuwe singel uit. ‘Curtain Call’ een ‘Rosi Golan’ cover.

 

Ik ben er super trots op. En ik hoop dat jullie hem net zo mooi vinden als ik. Wens jullie veel luisterplezier. En wie weet… komen we elkaar ergens tegen!

Bianca van Herpen vind je op Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100024843489526

 

Spring naar toolbar