Share this page on:

Twitter Facebook Pinterest

Toch wel moeilijk om iets over jezelf te schrijven.

Ik ben dus Harry Candel, gelukkig getrouwd met Annemarie en we hebben samen een stel heerlijke kinderen en kleinkinderen.

In het dagelijks leven ben ik Chef-Kok.

Ik ben een hele lange tijd uit de muziekwereld geweest, maar op een gegeven moment zat ik achter de pc en kwam ik onverwachts op een site, die ook een radiostation had op zijn site.

Ik ging ernaar luisteren en op een gegeven moment kwam er een andere Dj, die ging vragen stellen over een nummer, van wanneer was dit en wie is de artiest en hoe heet het nummer, tot mijn verbazing wist ik er nog aardig veel van af, ik had er ook een prijs mee gewonnen.

Op een gegeven moment komt de eigenaar van dat station naar me toe en vroeg me of ik daar wilde komen draaien, van het een kwam het ander.

Ik heb er even gedraaid, moest wel wennen aan het systeem waar ze mee draaiden, maar goed het is me gelukt om het programma te leren kennen.

Toen ben ik overgestapt naar een ander station, ik kan je zeggen die wilde met me samen doen, oké zei ik, dat heeft 4 weken geduurd, kwam zijn afspraken niet na, het was jammer maar helaas.

Ja en daar zat ik met een radio station, ik wil niet zeggen in mijn maag, maar toch! Ik was al bezig met de Sena en Buma, enkel de naam van dat station wilde ik veranderen in Mebo II, die naam heb ik zeg maar 6 maanden gehad, ik moest op het matje komen. Wat bleek de naam was beschermd.

We hebben toen besloten met de oud medewerkers om de naam XL-RadioFM te gaan voeren, domein aangevraagd en we zijn gaan draaien.

Binnenkort bestaan we 10 jaar (2018)

P.S Hebben jullie vragen schrijf me aan.

Gr Harry Candel

Spring naar toolbar