XL-RadioFM Broadcasting.Int is een hobby project van een aantal radioprogramma makende hobbyisten. Deze radio makers doen dit geheel belangeloos en vrijwillig.
XL-RadioFM Broadcasting.Int is een Vereniging en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden onder nummer; 58182950 XL-RadioFM Broadcasting.Int is in principe geen commercieel station en de reden dat wij toch reclames uit zenden en op de website hebben is uitsluitend om de kosten van het runnen van dit station te bekostigen. Deze kosten bestaan hoofdzakelijk uit de verplichte afdracht voor het gebruik van de muziek aan de Buma/Stemra en Sena. Als ook de kosten voor het inkopen van het nieuws en stream alsmede de website. Er wordt derhalve geen winst gemaakt noch krijgen de medewerkers van XL-RadioFM enige (financiële)tegemoetkoming.
Ook kunnen er reclames op de website staan en in de programmering te horen zijn voor goede doelen. Dit gebeurt altijd met toestemming van de desbetreffende goede doelen.
Voor vragen hier over kunt u contact opnemen met XL-RadioFM Broadcasting.Int. Onze inkomsten kunnen ook komen van Giften en Donaties. Ook kan een persoon of bedrijf een onderdeel van onze programma’s financieel steunen of sponseren.
Wij maken uitsluitend programma”s voor het Internet. Vandaar dat wij de kosten van exploitatie en reclames tot het absolute minimum kunnen beperken.

kort samengevat:
XL-RadioFM is geen commercieel station.
Adverteren en sponseren bij XL-RadioFM kost minder dan U denkt.
Voor meer informatie neemt u contact op met:

info@xl-radiofm.com